Haapsalu saab jalgpalli sisehalli

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Haapsalu linnapea Urmas Suklese (vasakult), treener Aavo Tominga ja linnavolikogu esimehe Jaanus Karilaiu selja taga laiuvale tühermaale hakatakse uuel aastal jalgpallihalli ehitama. Foto Arvo Tarmula

Uuemõisa kerkib sisehall, kus lisaks jalgpallitreeningutele hakkavad toimuma Uuemõisa algkooli kehalise kasvatuse tunnid ja muudki üritused.

„Praegu ei ole väljaspool Tallinna mitte ühtegi jalgpalli sisehalli. Et Haapsalu selle saab, on väga suur asi. Sellises täismõõtmetega sisehallis saab pidada ka rahvusvahelise mõõtmega mänge,” ütles Haapsalu linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid.

Kui kõik läheb tõrgeteta, saab hall valmis 2020. aasta lõpuks või siis 2021. aasta alguseks.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
23 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mina
4 aastat tagasi

Väljakut on väga vaja.
Materdage neid poliitikuid ja nutke oma raudteed taga ning kiruge tänavate halba seisukorda, kuid nende jaoks on vaja linnal mujalt raha leida.
Ei väidagi, et palliplats on kõige olulisem, aga vähemalt midagi, mis läheb linna loosungiga kokku.

liis
4 aastat tagasi

mitte mingit dialoogi pole ju olnud kuhu seda raha kulutama peaks. Mina pole valimistel ei Suklesele ega Karilaiule volitusi andnud et nad võiksid minu maksuraha lollustele kulutada.

kontra
4 aastat tagasi

haapsalu kõnniteed on nii et murra jalad ära. rahvas lahkub regioonist. kas te ei leia et tuleks kuluartiklite asemel hakata inimestesse investeerima.

Nimi (kohustuslik)
4 aastat tagasi
Reply to  kontra

Kas hall pole siis inimestele? Pole neil kõnniteedel ka viga midagi ,auku näed ole täitsa vaata kuhu astud!

kodanik
4 aastat tagasi

Eesti jalgpalli kurbloolisus seisneb selles, et seda mängib suur hulk andekaid noori, kes võiksid muudel aladel tippu jõuda, kuid jalgpalliga ei jõua kunagi kuhugi.

vutimees
4 aastat tagasi
Reply to  kodanik

Mis on Islandi fenomen spordis meeskondlikes mängudes? Asi lihtne, seal ei trügi poliitikud sporti juhtima. Meil teisiti. Kuna meeskonddlike mängude taga on meeskonnavaim ja fänniklubid, siis sealt onpoliitikutel lootus kergele häältesaagile. Eesti jalgpall tammub paigal seetõttu, et Pohlak on sinna pikalt istuma jäänud. Ehk mäletate seda, kui ta taasiseseisvuse algaastatel lubas Eesti jalgpalli viia 2016 Euroopa finaalturniirile. Selle peale asjatundjad naersid. Poliitikud tulid talle taha ja nii see vennike juba aastakümneid Eesti jalgpalli juhib. Mitte treenereid ei tule vahetada , vaid jalgpalli juhtkond vajab uut hingamist

aga
4 aastat tagasi
Reply to  vutimees

kas selle peale ei tule, et teeks rohkem trenni, selmet ninapidi pidevalt nutit vahtida…. Hetkel on Rimi burgeris rohkem noori hängimas kui kunstmuruväljakul…

rait
4 aastat tagasi
Reply to  kodanik

ega orjadele tulebki luua võimalus aja surnuks löömise tegevustega tegelemiseks. vastasel korral õpib ta oma peaga mõtlema ja hakkab linnaisadele veel rumalaid küsimusi esitama.

pender
4 aastat tagasi

Eino headaga haapsalu

herr Ligi
4 aastat tagasi

tip-top, kiiduväärt plaan. Kindlasti tehke teoks !
Peaasi, et inimesed ennast liigutavad. Seda lodevat/ülekaalulist materjali on liialt juba liikvel kes oskavad ainult sõrmega ekraani nühkida.
Aavo, kes siis sirge jalaga kõksib 🙂

Erx
4 aastat tagasi

Seekord Lääne Elu tabas oma juhtkirjas kümnesse. Taevastel radadel musitseeriv Andres Ammas juhtis juba 12 aasta eest tähelepanu sellele, et Haapsalul peaks olema oma esindusvõistkond Eesti mõnes kõrgemas liigas, millele rahvas saaks reglaarselt kaasa elada. Aastaid on tehtud nn pallimängude arendamise shouüritusi (meenutagem näiteks Ratase korraldatud poliitilist üritust, kus kõpskingadega Koppale ja habemega Otile korvpallid kingiti). Poliitilist tsirkust on aastaid tehtud aga oleks vaja ka reaalseid tegusid.

karu
4 aastat tagasi

karilaid on mõttetus kuubis eesti poliitikas

Majaomanik
4 aastat tagasi
Reply to  karu

Et toob raha Läänemaale!

nonii
4 aastat tagasi
Reply to  karu

Ei ole, las ta olla, tast on tegelikult asja poliitmaastikul!

Agu
4 aastat tagasi

positiivne uudis!

juss
4 aastat tagasi

Kas valimised tulemas?

juss
4 aastat tagasi
Reply to  juss

Seda, et poliitikud hakkavad liigutama enne valimisi! Või mõni ullike usub siiani muinasjutte?

Märkamine ja tegelikkus
4 aastat tagasi
Reply to  juss

Kuus km rauast teed Turbani veetud, mis veel tahta, Karilaid ruulib ja raha tuli. 15. aastaga 6 km rauast teed, sama tempoga jätkates läheb Haapsaluni 140. aastat ehk pea poolteist sajandit, mida meite silmad ei näegi.