TV 10 olümpiastardi 1. etapil olid parimad Kevin Matteus ja Karen Loorens

Karen Loorens (paremal). Foto:Marko Mumm
Karen Loorens (paremal). Foto:Marko Mumm

TV 10 1. etapil Võrus olid seekord Läänemaalt võistlemas vaid vabariigi normatiivi täitnud sportlased.

Kuni 12aastaste poiste kõrgushüppes oli favoriit Kevin Matteus, kes nädal varem oli hüpanud Tallinna etapil kõige kõrgemale ja juhtis edetabelit 1.52-ga. Seekord samm nii hästi ei klappinud ja Matteus sai 4. koha 79 hüppaja seas tulemusega 1.37.

60m meetri finaali pääses Matteus neljanda ajaga. Väga tasavägises finaalis suutis ta näidata oma kiiremat aega ja sai 8,68-ga 3. koha.

Kuni 14aastaste tüdrukute kuulitõukes sai Karen Loorens finaalis kirja 11.29 ja tasuks 3. koht 73 tõukaja seas.

Kuni 12aastaste tüdrukute kõrgushüppes sai Simona Ladva uue isikliku rekordiga 9. koha, ületades 1.31. Laura Möll oli 13. 1.26-ga, Triine Kuhi-Thalfeld ületas 1.21. Kokku oli hüppamas 74 tüdrukut. 60m jooksus oli meil ainsana normi täitnud Kuhi-Thalfeld tulemusega 9,35 23. kohal 79 võistleja seas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz