Lihula valmistub koolivõrgu reformiks

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Metsküla kool

Lääneranna valla hariduse arengukava koostab uuringu- ja konsultatsiooniettevõte Cumulus Consulting, kes on haridusvõrkude ümberkorraldamist nõustanud Pärnus, Toris ja Häädemeestel.

Lääneranna abivallavanema Andres Annasti sõnul palgati haridusvõrgu arengukava koostama ettevõte, et saada erapooletu ülevaade olukorrast ja võimalikest suundumustest. „Oleme ise ka oma haridusvõrgu üle aru pidanud, aga tahame erapooletut pilku, et olukorda kirjeldataks ja pakutaks lahendused,” ütles Annast.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
läänlane
4 aastat tagasi

Ilma uuringuta on niigi selge, et lapsi on vähe ja koole palju. Kahjuks siin jõupoliitika ei aita, sest kui me tahame, et maal mingigi elu säiliks, tuleb lihtsalt “peale maksta”. See on tasu nendele inimestele, kes maaelul hinge sees hoiavad!

Need
4 aastat tagasi

konsultatsiooni firmad mingi odav löbu pole…

Valdo
4 aastat tagasi

Mõistus tule koju!!!!!!!!!!!!!!!!

hmmm
4 aastat tagasi

Kas pole imelik, et kolm Cumulus Consultingus töötavast inimesest on vallavanema sõbrad. Vähemalt sotsiaalmeedia platvormi andmetel 🙂

jah
4 aastat tagasi

tuleb firma, kel pole kohalikust elust ja inimestest õrna aimugi….teeb exelitabelid valmis ja ütleb,millist kooli inimesed vajavad….kas pole imelik ?

Eda
4 aastat tagasi

Paneme väikesed maakoolid kinni. Asemele teeme väikese spordikooli…