Selgusid aasta parimad tennisemängijad

Maakonna meistrid on Innar Mäesalu (vasakult), Patrik Rainer Kaljula, Simona Ladva, Kaja Ladva, Igor Nudelman, Maily Märss.
Maakonna meistrid on Innar Mäesalu (vasakult), Patrik Rainer Kaljula, Simona Ladva, Kaja Ladva, Igor Nudelman, Maily Märss.

Tenniseaasta võeti kokku paarismänguturniiri ja piduliku õhtuga, kus autasustati maakonna meistrivõistluste parimaid ja kuulutati välja aasta mängijad.

2019 oli meile edukas tenniseaasta. Kaia Kanepile ja tema mängudele kõrgeimal tenniseorbiidil hoidsime kõik pöialt ja ta pakkus meile nii mõnegi särava etteaste. Peale tema osalesid klubi mängijad peaaegu kõikides võistluskategooriates, alustades Eesti täiskasvanute meistrivõistluste, liigaturniiride ja karikavõistlustega, lisaks erinevad noorte ITF, Tennis Europa, GP ja noorteliiga turniirid ja lõpetades erinevate vanuste lasteturniiridega. Täiskasvanute klassis erinevatel turniiridel saavutasid võite ja auhinnalisi kohti Marek Turu, Ken Rakki, Maily Märss, Hindrek Rank, Arne Buht, Andres Nõmtak, Hele Leek-Ambur, Marelle Saar, Kaja Ladva. Seenioride ITF turniiridel olid edukad Kalju Aigro ja Vello Kuhi. Noortest on teinud suure mängulise arengu ja olid turniiridel edukad Maily Märss, Patrik Rainer Kaljula, Keven Ungert, Hannes Rabi, Markus Rabi, Simona Ladva, Gregor Trave ja Egert Trave.

Head tööd on teinud tennisekooli treenerid. Lisaks Igor Nudelmanile ja Vello Kuhile tegutseb alates septembrist treenerina Andres Nõmtak. Heade tulemuste alla võib kanda ka traditsiooniliste turniiride läbiviimist aasta jooksul ja uute harrastusmängijate liitumist klubiga. Haapsalu tenniseklubi nüüd juba 61 täiskasvanud ja 60 noorliikmega on arvestatav jõud Eesti tenniseelus.

Selliste kaaslastega on hea vastu minna järgmisele aastale, Haapsalu tennise juubeliaastale. Nimelt 2020 aastal täitub 90 aastat sellest, kui admiral Pitka avas 24.juunil Spordiselts Läänela tenniseväljaku promenaadil. Esimese mängu pidasid tollane linnapea Hans Alver ja doktor Gutfeldt ning seda võib pidada organiseeritud tennisetegevuse alguseks Haapsalus.

 

Maakonna MV tulemused 2019 a

Meesüksikmäng                            

  1. Joonas Arnover
  2. Raiko Lipstok
  3. Ott Raidla

Naisüksikmäng                                              

  1. Maily Märss
  2. Kaja Ladva
  3. Marelle Saar

Meesüksikmäng 40+

  1. Innar Mäesalu
  2. Jaanus Karilaid
  3. Sulev Vare

 

Meespaarismäng                                          

  1. Igor Nudelman/Patrik Rainer Kaljula
  2. Hardi-Mikk Meitern/Ken Rakki
  3. Jaanus Arnover/Joonas Arnover

Naispaarismäng                             

  1. Kaja Ladva/Simona Ladva
  2. Marelle Saar/Katrin Meriloo
  3. Hele Leek-Ambur/Mari Liigand

Segapaarismäng

  1. 1.Joonas Arnover/Laura Laanbek
  2. Andres Nõmtak/Marelle Saar
  3. Igor Nudelman/Maily Märss

 

Aasta mängijad 2019 a

  • Meesmängija: Marek Turu
  • Naismängija: Maily Märss
  • Seeniormängija: Kalju Aigro
  • Noormängija tüdruk: Maily Märss
  • Noormängija poiss: Patrik Rainer Kaljula
  • Harrastusmängija mees: Innar Mäesalu
  • Harrastusmängija naine: Kaja Ladva

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments