Galerii: Haapsalu põhikool sai nurgakivi

Haapsalu põhikooli nurgakivisse pandi kapsel, mida hoiab Nordlin ehituse juht Ülo Older ja kuhu paneb nii linnavalitsuse, põhikooli kui ka arhidektide soovid Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Arvo Tarmula

Haapsalu põhikooli nurgakivisse pandi kapsel, mida hoiab Nordlin ehituse juht Ülo Older ja kuhu paneb nii linnavalitsuse, põhikooli kui ka arhitektide soovid Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Arvo Tarmula

Täna sai Haapsalu põhikool nurgakivi, õpilased peaksid koolis alustama juba tänavu sügisel.

Haapsalu linnavalitsuse poolt asetas ajakapslisse aselinnapea Innar Mäesalu viimase, eilse Lääne Elu numbri, tänase Postimehe ja Haapsalu linna lipu.

Haapsalu põhikooli 9. klassi õpilased, kes uues hoones õppima ei hakka, panid uue koolihoone nurgakivisse kooli 5. sünnipäevaks väljaantud brožüüri ja kirja praegustelt õpilastelt tulevastele õpilastele. „Seal on väike tutvustus meie koolist nagu see praegu on ning soovid ja lootused tuleviku kooli õpilaste osas,” ütles kirja autor, põhikooli krahvinna ehk õpilaste esindaja Elisabeth Sild. „Et neil jaguks toimekust ja tublidust viia edasi koolielu sellisel kujul nagu meie seda teeme lisades juurde oma väikse käepuudutuse,” lisas Sild.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sass S
4 aastat tagasi

Soe oled vä , tänapäeval valatakse betooni aasta läbi !

maestro
4 aastat tagasi

hea asi tuleb soojem tali
ning vundament saab jõuluks valmis