Lääneranna vallas hukkus autoga teelt välja sõitnud naine

Lääne Elu

info@le.ee


Täna kell 12.11 sai häirekeskus teate Lääneranna vallas Koonga lähistel Ura külas teelt välja sõitnud sõiduautost Opel. Autot juhtinud naine hukkus sündmuskohal.

Sündmuskohal tööd teinud avariipolitseinik Andrus Vaariku sõnul oli auto tulnud Koonga poolt ja sõitnud lauges kurvis teelt välja põllule. „Pidurdusjälgi me teelt ei leidnud, auto oli rullunud üle katuse ning paraku juht hukkus sündmuskohal,“ rääkis Vaarik.

Autot juhtinud naisel oli kinnitamata turvavöö ja ta oli autost välja lennanud. „Olgu tee pikk või lühike, turvavöö hoiab meid õnnetuse korral paigal ja võib ära hoida kõige hullema,“ tuletas Vaarik autojuhtidele meelde.

Juhi võimalik terviserike ja joove selgitatakse kohtuarstlikus ekspertiisis

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments