3

Politsei: Lääneranna vallas kägistas mees oma elukaaslast

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

23. novembril sai politsei teate, et Lääneranna vallas lõi, tiris ja kägistas tekkinud tüli käigus 52-aastane mees oma 47-aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas 52-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Vaino Saue
Vaino Saue

Ajaleht “Lääne ELU” kirjutab sellest, mis toimub Pärnumaal, Lääneranna vallas. Kas Lääne maakonnas ei ole midagi ajalehel enam kirjutada või nad arvavad, et Lääneranna vald kuulub ikka veel Lääne maakonda.
Selleks on “Pärnu Postimees”, kes kajastab Lääneranna uudiseiid, millest piisab kõikidele Lääneranna elanikele.

Pearu Murakas
Pearu Murakas

No pidi see aga vemmal olema, kui tast muidu jägu ei suadud! 😛

Tolmu Ahv
Tolmu Ahv

Lääneranna vallas ?? Mis see Lääne maakonda puutub ?

wpDiscuz