4

Liinibuss põrkas kokku sõiduautoga

Lääne Elu

info@le.ee

Täna kell 11.49 juhtus avarii Ääsmäe–Haapsalu maanteel veidi pärast Harutee peatust, kui Tallinnast Haapsallu teel olnud Lux Expressi buss riivas peateele pöörava sõiduauto esiosa. Inimesed kummaski sõidukis kannatada ei saanud.

„Nüüd ei jäta enam kunagi bussis turvavööd kinnitamata,” kommenteeris üks reisija. Bussijuht oli enne sõidu algust seda ka rõhutanud: turvavöö kinnitamine bussis on kohustuslik.

Bussireisijad ootavad praegu Tallinnast saadetavat uut bussi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Nimetu
Nimetu
Eile Lääne Elu FB lehel sellest uudist nähes ja allolevaid kommentaare lugedes: keegi väitis seal, et see on Lux Expressi “käekiri”, kuna 24.okt õhtul oli Tallinn-Haapsalu liinil juhtunud avarii Laagris ja väite kohaselt olla buss tagant sõiduautole otsa sõitnud ning bussijuhil tuvastatu joove ja ta roolist kõrvaldatud. Teadja kinnitas, et tema tütar olnud antud bussis. Sõitin ka ise tol õhtul sellesama bussiga ja võin omalt poolt kinnitada, et väide autole tagant otsa sõitmises ja bussijuhi joobest ja tema kõrvaldamisest roolist, ei vasta tõele! See väike “kõks” juhtus Vana-Pääskülas (vasakul Neste ja paremal Alexela tankla) ning buss hakkas ümberreastuma ning sõiduauto… Loe rohkem »
Ikka
Ikka

Lux Expressis ju bussijuhid alati veel eraldi kordavad üle, palun kinnitage turvavööd.Miks inimesed seda eiravad, ei saa aru.

Nimetu
Nimetu

Ja kusjuures paljud eiravad seda… :/

K.S
K.S

Ja kuidas oleks see aidanud kaasa avarii juhutmisele vüi mittejuhtumisele??? Aga otseloomulikult võiks ja peaks kõiki kes jätsid turvavöö kinnitamatta karistama kõige rangemal kombel…

wpDiscuz