Collegium Musicale annab täna õhtul Haapsalu Toomkirikus hingedepäevakontserdi

Lääne Elu

info@le.ee

Täna õhtul annab kammerkoor Collegium Musicale Haapsalu Toomkirikus hingedepäevakontserdi.

Lihulas sündinud ja kasvanud dirigent Endrik Üksvärav läheb koos oma kooriga Collegium Musicale kõikide pühakute päeval “koju käima”. Muusikalisel kohtumisel Haapsalu Toomkirikus paitab koor kuulajate hingekeeli peamiselt eesti heliloojate loominguga.

Kontsert algab kell 19, sissepääs maksab 10 eurot.

Kontsert toimub koostöös Adam Mickiewicz Instituudiga ja on osa prgrammist Polska Music ja Poola 100 – rahvusvaheline kultuuriprogramm, millega tähistatakse Poola taasiseseisvumise sajandat aastapäeva.

Collegium Musicale

  • Eesti tippkoor, kammerkoor Collegium Musicale, on tuntud ja tunnustatud oma kõla ja kõrgetasemeliste esituste poolest.
  • Koori repertuaar ulatub renessansist kaasaega, olulisel kohal on Eesti heliloojate teosed: Arvo Pärt, Veljo Tormis, Erkki-Sven Tüür, Helena Tulve, Tõnu Kõrvits, Mirjam Tally, Galina Grigorjeva, Pärt Uusberg jt Lisaks a cappella teostele esitatakse suurvorme.
  • Koori dirigent on Endrik Üksvärav.
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments