Eerik Pank ja Stefan Lauri Mölder on parimad maadlejad

Laupäeval toimusid Lihula gümnaasiumi spordihoones 9. korda Gustav Vahari mälestusvõistlused kreeka-rooma ja naistemaadluses.

Gustav Vahar on esimene Läänemaalt pärit maailmameister, kes on sündinud endises Lihula vallas, Tuudi külas 140 aastat tagasi.

Sel aastal osales maadlusvõistlusel protokolli järgi 92 noormeest ja 23 tüdrukut – kokku 115 noort 19 klubist. Kaks noort tulid Lihulasse võistlema Läti maadlusklubist.

Lääneranna valla noori oli võistlemas 10. Võitja karika said endale üle 85 kg kehakaalus võistelnud Virtsu noormees Eerik Pank ja Lihula noormees Stefan Lauri Mölder, kes võistles kehakaalus -57kg.

-68kg kehakaalus sai hõbemedali Kunila noormees Alvar Nikkel. Naistemaadluses saavutasid Lihula neiud kaks pronksmedalit – Mia Jessica Mölder -29kg kehakaalus ja Kristelin Küket -35kg kehakaaluga tüdrukute seas.

Viiendad kohad saavutasid Lihula noored: Charli Takk -35kg kaaluvate poiste seas ja Gregor Hendrik Mölder -47 kg kehakaalus.

Ats Kaasik ja Lauri Laev saavutasid -35kg kehakaalus vastavalt 7. ja 8. koha. Andro Niitvähi sai -47kg kehakaalus samuti 8. koha.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments