Kristjan Peäske: olen teistsugune juht kui 15 aastat tagasi

Kristjan Peäske
Kristjan Peäske

Restoranide Leib ja Umami üks omanikke, peagi avatava bistroo Lore juht ja sommeljee, Martnast pärit Kristjan Peäske tunnistas septembrikuu Gentlemanile antud intervjuus, et on täna absoluutselt teistsugune juht kui 15 aastat tagasi. Oma tegevuse algusaastatel uskus ta, et restorani edu seisneb peremehe valjus hääles ning karmis sõjaväelises korras.

Restorani Leib rohelusse mattunud terrass on hilissuve nautivaid inimesi tihedalt täis. Noored teenindajad, paljud neist oma esimest suve tööinimese rollis, tõttavad laua juurest laua juurde, nopivad tellimusi, tutvustavad menüüd. Kristjan saadab toimuvat sõbraliku pilguga. See, kuidas praegused noored maailma näevad, on tema sõnul ääretult põnev. „Neilt on väga palju õppida. Tänased noored on palju laiema silmaringiga kui eelkäijad,” ütles Peäske.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments