Kaia Kanepi vahetas treenerit

Kaia Kanepi. Foto: Scanpix

Haapsalu tennisist Kaia Kanepi ei treeni enam nimeka serblase Dušan Vemici käe all nagu viimased aastad, vaid kuuekordse slämmiturniiri veerandfinalistiga on USA ringreisil kaasas tema senine löögipartner Ken-Kristjan Toomjõe, kirjutab Delfi.

Tallinnas Rocca al Mares Fredi Vöörmani tenniseakadeemias töötav Toomjõe on enda sõnul Kanepit tundnud juba 13–14 aastat ning temaga koostööd teinud vahelduva eduga umbes neli aastat. „Siiani on minu ülesanded piirdunud ainult sparringute ja trennide läbiviimisega,” ütles Toomjõe.

„Kaia kutsus mind Cincinnatisse ning peale turniiri sai otsustatud, et tulen ka US Openile teda aitama. Kui koostöö sujub, siis teeme edasi,” ütles Toomjõe.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments