0

Eesti jalgpalli liit soovib Haapsalusse ehitada sisehalli

Tarmo Tuisk, Urmas Sukles ja Jaanus Karilaid arutasid Aivar Pohlakuga jalgpalli sisehalli rajamise võimalusi. Foto: Arvo Tarmula
Tarmo Tuisk, Urmas Sukles ja Jaanus Karilaid arutasid Aivar Pohlakuga juba aasta eest jalgpalli sisehalli rajamise võimalusi. Foto: Arvo Tarmula

Eesti jalgpalli liit soovib järgmisel aastal ehitada jalgpalli sisehallid Haapsalusse, Raplasse ja Viljandisse ning järgneva viie aasta jooksul igasse maakonnakeskusesse.

Liidu president Aivar Pohklak ütles ERR-ile, et esimesena soovib jagpallihalli ehitada Haapsalusse koos väljakuga ja linnaga on asukoht kooskõlastatud.

Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu sõnul on olemas teoreetiline koht, kuhu jalgpalli sisehall võiks tulla – see on Uuemõisa kooli taga olev plats. „See sobib mõõtmetelt, on munitsipaalomandis ja kooli õpilased saaksid seda kasutada,” ütles Mäesalu.

Mäesalu sõnul tuleb sisehall kupli-kujuline ja selle saab suveks eemaldada. Seda, millal sisehall täpselt valmib, Mäesalu öelda ei osanud. „Sõltub sellest, kas riik panustab raha. Nii või teisiti peame seda ülal pidama hakkama,” ütles Mäesalu.

Ideaalis näeb Pohlak, et järgmise viie aasta jooksul rajatakse jalgpallihallid kõigisse maakondadesse – igal aastal kolme. Jalgpalliväljak peaks tema hinnangul olema teisaldatav, et seda saaks kasutada talvel sise- ja suvel välitingimustes.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz