Galerii: Tuudi-Ridase teelõigul on asfalt juba paigaldatud

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Risti-Virtsu maantee Tuudi Ridase lõigu suurim ristmik on peaaegu valmis. Foto: Urmas Lauri

Kuigi Risti-Virtsu maantee 6,5 kilomeetri pikkuse Tuudi-Ridase teelõigu rekonsterueerimine peab valmis saama novembris, on asfaltbetoon kogu ulatuses paigaldatud, praegu ehitatakse ristmikke ja mahasõite ning kaevatakse kraave.

Riigitee nr 10 Risti–Virtsu–Kuivastu–Kuressaare km 50,13-56,35 ehk Tuudi-Ridase lõigul ehitab TREV 2 Grupp AS. “20 mail alustati ja tööd peavad lõppema 2. oktoobril, poolteist kuud on jäetud dokumentide vormistamiseks,” on maanteeameti Lääne teehoiu osakonna projektijuht Urmas Robam Lääne Elule juunis selgitanud.

Tee-ehitus maksab 3 miljonit eurot. Järelvalvet teostab objektil Sweco EST OÜ.

Fotod: Urmas Lauri

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments