0

Galerii: Tuudi-Ridase teelõigul on asfalt juba paigaldatud

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Risti-Virtsu maantee Tuudi Ridase lõigu suurim ristmik on peaaegu valmis. Foto: Urmas Lauri

Kuigi Risti-Virtsu maantee 6,5 kilomeetri pikkuse Tuudi-Ridase teelõigu rekonsterueerimine peab valmis saama novembris, on asfaltbetoon kogu ulatuses paigaldatud, praegu ehitatakse ristmikke ja mahasõite ning kaevatakse kraave.

Riigitee nr 10 Risti–Virtsu–Kuivastu–Kuressaare km 50,13-56,35 ehk Tuudi-Ridase lõigul ehitab TREV 2 Grupp AS. “20 mail alustati ja tööd peavad lõppema 2. oktoobril, poolteist kuud on jäetud dokumentide vormistamiseks,” on maanteeameti Lääne teehoiu osakonna projektijuht Urmas Robam Lääne Elule juunis selgitanud.

Tee-ehitus maksab 3 miljonit eurot. Järelvalvet teostab objektil Sweco EST OÜ.

Fotod: Urmas Lauri

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz