0

Pääste: Ristil põles auto, Uuemõisas mets

9.augustil kell 13.32 said päästjad väljakutse Lääne-Nigula valda Risti alevikku. Teadmata põhjusel oli põlema oli süttinud sõiduauto. Omanik oli kiirelt reageerides suutnud vahukustutiga suure tule likvideerida. Päästjad kontrollisid auto üle ning likvideerisid süttimisohu.

10. augustil kell 15.29 teatati häirekeskusele tulekahjust Haapsalu linnas Uuemõisa külas. Teataja sõnul põles metsaservas maastik ja mets. Päästjad likvideerisid metsa all olnud kümne ruutmeetri suurusel alal olnud turbapinnase põlengu kell 16.14. Süttimise põhjust ei ole teada.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz