MEKi lagunevad hooned võivad tuua omanikule trahvi

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Endise MEKi hooned on noortele põnev mängumaa, kuhu minemast ei takista neid miski. Arvo Tarmula

Endise MEKi hooned on noortele põnev mängumaa, kuhu minemast ei takista neid miski. Arvo Tarmula

Suure Trummi all, aadressil Tööstuse 7, asuvad Läänemaa Ehitusele kuuluvad endise mehhaniseeritud ehituskolonni ehk MEKi lagunevad hooned, mis on küll kuulutatud ohtlikeks, kuid vabalt turnima pääseb sinna igaüks.

MEKi varemeteni viival teel on küll ees sissesõitu keelav liiklusmärk, kuid see jääb puude varju ja on nähtav vaid neile, kes seda sealt otsida oskavad.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kohalik
4 aastat tagasi

Tundub, et kellegil läheb seda krunti vaja et selline teema tõstetatud on.
Vanalinn on lagunevaid varemeid täis. Linn kingib omanikule majafassaadi imiteeriva plakati. Kurat sund oksion, maja kellegile kellel tähtajaline äriplaan ette näidata ja ongi kõik hästi. Lossiplats on piletite all.
Meki hoov ka kindlasti mõnel Taali sugusel silma alla sattunud, anname võiku raha eest ära laseme kellegil midagi omakasu tarbeks midagi teha.

uskmatu-toomas
4 aastat tagasi

“Haapsalu linnal puudub ju võimekus omanikke korrale kutsuda” ! Tegelikult puudub
tahe ! Sukles lubas kunagi Holmi pealsed kalatööstuse varemad kivi haaval ära tassida kui muidu ei saa aga sellest varsti 10 aastat möödas aga tulemus 0 !
Kahjuks peab nentima ka viimaste suuremate ettevõtmistega ajab üks jama teist taga !

primitivistid
4 aastat tagasi

Mitte omanikku ei tule trahvida vaid linnavalitsust, kes on olukorra nii kaugele lasknud minna. Uuriv ajakirjanud võiks seda uurida, miks seda tehtud ei ole…

kusti
4 aastat tagasi

no lääne kalur mis sai kogukonna poolet 100 aasta jooksul ülesse ehitatud utilisieeriti linnavalitsuse polt ju sama moodi. Sõjaväe osa lasti samuti laguneda. Kui nõuka ajal oleks rahva varal Sedasi laguneda lastud oleks vangi pandud. ilmsel peaks selle teemaga tegelema prokuratuur. Lääne elu võik sinna avalduse teha. Rahva vara süsteemne hävitamine on kriminaalne tegevus

ats
4 aastat tagasi

Haapsalu linnal puudub ju võimekus omanikke korrale kutsuda. Ei tea, kas suur trumm on omaniku leidnud juba? see ka ju laguneb…

kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  ats

See suure trummi kära vaibus sama kiiresti, kui algas. Küllap sai linnavalitsus aru, et too on linna oma ja asi sinna jäi, ülesõit aga vaikselt laguneb…

Mart
4 aastat tagasi
Reply to  ats

Nii ta on, aastaid ei koristata mõnedelt kõnniteedelt lund, aga trahvitud pole kedagi.

Ploodu
1 aasta tagasi
Reply to  Mart

Mis see lumi siia puutub ? Taevast kukub,pole keegi külvanud/tellinud ja sulab ise ära maikuuks.