Suvevolle tabeli tipus käib tihe rebimine

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 14
Selle suve eelviimane Suvevolle võistlus Taeblas. Foto: Enn Kerge

Teisipäeval toimus Taebla vallamaja übruses selle suve eelviimane Suvevolle võistlus. “Ilm oli nagu alati. Kullamaal sadas, meil oli ilus,” nentis võistluse korraldaja Enn Kerge.

“Naistel oli kaheksa võistkonda, nii palju pole neid kunagi olnud,” ütles Kerge. Naisi oli palliplatsil 26, moodustati kuus kolmest ja kaks neljast võistkonda.

Esikoha said Karina Kungla, Riina Suits ja Alice Alberg, teiseks jäid Ana Laura Kaasik, Reelika Smill ja Grethel-Rosiine Simson, kolmanda koha said Heliko Nukki, Reilika Pikerpõld ja Kaidi Talts.

Mehed said samuti moodustada kaheksa võistkonda, kuid 31 kohale tulnud võrkpallurist koostati seitse neljast ja üks kolmene meeskond.

Esikoha said etapil Lauri Loorits, Taavi Käsk, Henry Erik ja Taago Kruuspan, teiseks jäid Meelis Nukki, Marko Olenko ja Glen Malinovski, kolmanda koha said Priit Nukki, Tanel Valgre, Gert Käsk ja Rasmus Kaas.

Seitsmendal etapil pani auhinnad välja spordiliit Läänela.

Seitsme etapi järel on meeste eskolmikus Meelis Nukki (90 punkti), Lauri Loorits (74 punkti) ja Maanus Jõevee (66 punkti.

Naistest juhivad pingerida Ana Laura Kaasik ja Karina Kungla 82 punktiga, neist jääb vaid nelja punktiga maha Evelin Merilainen (72 punkti).

“Noorte arvestuses juhivad seitsme etapi järel Grethel-Rosiine Simson ja Marcus Jundas,” ütles Kerge. Seenioridest on liider Maanus Jõevee.

Viimane, kaheksas Suvevolle etapp toimub järgmisel teisipäeval, algus nagu ikka, kell 18.

Fotod: Enn Kerge

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments