Galerii: Ameerika autode rongkäik läbi linna

Täna sõitsid siiatulnud Ameerika autod läbi linna. Arvo Tarmula
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 82
Täna sõitsid siiatulnud Ameerika autod läbi linna. Arvo Tarmula

Nädalavahetusel Haapsalus olnud Ameerika autod näitasid end täna linnarahvale.

Ligi kaks tundi kestnud rongkäigus sõitsid lossiplatsilt Kiltsi lennuväljale kõik siia tulnud autod. Rongkäigu ajal näitasid autojuhid oma auto ilu ja võimekust – põletati nii rehve kui ka sõideti rahulikult läbi linna.

Arvo Tarmula fotod

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
haapsalu linn Haapsalu linnas
4 aastat tagasi

Küll on ikka vahva! Osal inimestest ikka katus sõidab täiega!

arvan
4 aastat tagasi

Tahaks hirmsasti teada, mida ja kui palju linn sellest tossukummipõletuse riitusest kasu saab. KUi tuhkagi ei teeni, siis milleks see kõik-ei ole juskui ikkagi provintslikule suvituslinnale omane üritus