2

Galerii: Ameerika autode rongkäik läbi linna

Täna sõitsid siiatulnud Ameerika autod läbi linna. Arvo Tarmula
Täna sõitsid siiatulnud Ameerika autod läbi linna. Arvo Tarmula

Nädalavahetusel Haapsalus olnud Ameerika autod näitasid end täna linnarahvale.

Ligi kaks tundi kestnud rongkäigus sõitsid lossiplatsilt Kiltsi lennuväljale kõik siia tulnud autod. Rongkäigu ajal näitasid autojuhid oma auto ilu ja võimekust – põletati nii rehve kui ka sõideti rahulikult läbi linna.

Arvo Tarmula fotod

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
haapsalu linn Haapsalu linnas
haapsalu linn Haapsalu linnas

Küll on ikka vahva! Osal inimestest ikka katus sõidab täiega!

arvan
arvan

Tahaks hirmsasti teada, mida ja kui palju linn sellest tossukummipõletuse riitusest kasu saab. KUi tuhkagi ei teeni, siis milleks see kõik-ei ole juskui ikkagi provintslikule suvituslinnale omane üritus

wpDiscuz