Bussipeatused kolivad pärast jaanipäeva

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Bussipeatused kolivad. Arvo Tarmula

Kuigi Tallinna maantee avati liikluseks teisipäeva õhtul, muudetakse teeremondi tõttu ümber tõstetud liinibussipeatused endistesse kohtadesse tagasi pärast jaanipäeva.

Haapsalu linnavalitsuse linnakeskkonna nõunik Ailar Ladva põhjendas nädalapikkust viivitust peatuste tagasimuutmiseks sellega, et bussifirmadel oli vaja veidi pikemat etteteatamisaega. „Peatustesse on muutuste kohta info juba pandud,” lisas Ladva.

Vanades peatustes hakkavad linna- ja kaugliinibussid peatuma alates teisipäevast, 25. juunist. Jalaka tänava ajutine bussipeatus Jalaka ja Niine tn ristmikul viiakse tagasi oma algsesse asukohta Niine tn ja Tallinna mnt ristmikule (Niine peatus). Tamme ja Vahtra tn ristmiku bussipeatused Tallinna maanteel on teenindamiseks avatud.

Kastani peatusse ümber suunatud bussid hakkavad taas sõitma Tallinna mnt kaudu. Tallinna mnt kaudu hakkavad sõitma ka GoBusi ja Lux Expressi kaugliinibussid ning seetõttu pole tulevast teisipäevast enam ajutist Veekeskuse peatust.

Ladva sõnul puudutab muudatus liine nr 2, 2A, 14, 15, 16, 21, 22, 23, 26, 29, 33, 34, 34A, 35, 35A, 36 ning kaugliine. Täpsemat infot bussiliikluse kohta saab internetiküljelt peatus.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments