Roostal algab surfihooaeg

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Täna avab Roosta rannas terveks suveks uksed surfibaar ning algab surfiklubi hooaeg. Õhtul musitseerivad Roostal Marek Sadam ja Jaan Sööt.

Neljapäeval oli Roostal vesi juba ujutav – 16 kraadi – ja lainetel liugles üksik lohesurfar. Surfibaari juhataja Taavi Järvesoo ja surfiklubi instruktor Aivo Mänd on aga juba peaaegu kuu aega rannas toimetanud, et surfarite vastuvõtuks valmistuda. Senisele 20-le on juurde ostetud ka kümme surfilauda.

„Ma isegi ei oska öelda, kui palju surfareid siit suve jooksul läbi käib, on neid sadades või tuhandetes,” ütles Mänd.

Tõsine hooaeg algab jaanipäevast. Ilusa ilmaga on rand täis lihtsalt päevitajaid ja ujujaid – tuhatkond inimest kindlasti. Üha rohkem tuleb surfama eestlasi, peale selle sakslased, soomlased ja rootslased.

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments