Martnas tuleb öölaulupidu

Martna kirik. Foto: Arvo Tarmula

5. juunil algusega kell 21.30 on Martna kirikus öölaulupidu, sest laulupeotuli jõuab kirikusse.

Kiriku ees on tuld vastu võtmas Martna osavalla vanem Janno Randamaa ja osavalla volikogu esimees Hardi Rehkalt ning Martna lasteaia lapsed.

Martna kirikus tuleb öölaulupidu. „Peaesinejaks oleme kutsunud käsikellade ansambli Campanelli Tallinnast,” ütles Martna kirikuõpetaja Küllike Valk. Külas on Martna osavalla sõprusvald Soomest ja Marttila laulukoor ning koguduse Rootsi sõpruskoguduse Hille kirikumuusikud.

Valgu sõnul on Martna laulukoor koorijuhi Piret Leiumaa juhatusel valmis laulma hommikuni. Koori repertuaaris on nii kirikulaulud kui ka rahvalikud laulud, mida saavad kuulajad kaasa laulda.

Kõigile öölaulupeolistele pakutakse suppi ja teed. Martna kiriku juures on ka puhvet, kust saab soovi korral osta kohvi ja suupisteid, on kaardimakse võimalus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lonni
4 aastat tagasi

No tule taevas appi ! Kas ikka peab igasugust üritust kus vähegi lauldakse nimetama laulupeoks ?! Las olla see üks ja ainus laulupidu laulukaare all. Saab nimetada ka muudmoodi kui väheke ajusid pingutada. Laulame veel. 😀

2. kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  Lonni

Ega siin muu asi ei aita, kui meisterda loosung ja mine sinna piketeerima. Pead inimestele õige suuna elus kätte näitama. 🙂