Galerii: KEATi võit läks taas Hiiumaale

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 53
Tuletõrjeteemalises teatevõistluses tuli vedada voolikuid ja hüpata üle tõkete. Foto Arvo Tarmula

Täna peeti Uuemõisa lossi taga Lääne- ja Hiiumaa koolide kuuendate klasside ohutusalane võistlus “Aita end ja kaitse teist”, mille võit läks teist aastat järjest Hiiumaale Kärdla kooli.

“Kaitse end ja aita teist” ehk lühendatult KEATi võistlusel pani end tänavu proovile 16 kaheksaliikmelist võistkonda Lääne- ja Hiiumaalt. Uuemõisa lossi taha üles seatud kontrollpunktides tuli näidata oma liiklus-, pääste- ja emaabialaseid teadmisi. Samuti räägiti elektri- ja raudteeohutusest ning sellest kuidas metsas liikuda.

Võistlus kulges lustakas meeleolus, kuigi viimased poolteist tundi tuli hakkama saada vihmasajus.

Pea igas kontrollpunktis selgitati välja parimad võistkonnad ning võistluse lõppedes punkte kokku lugedes selgus, et Kärdla kooli kuuendikel õnnestus esikoht taas Hiiumaale minna. Teine ja kolmas koht jäi Läänemaale, vastavalt Oru ja Palivere kooli võitskonnale.

Fotod Arvo Tarmula

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments