Sakson võitis heitjate seeriavõistlusel kolm esikohta

Kevin Sakson tänavu veebruaris. Foto: Kaja Ladva

Haapsalu kergejõustukuklubi liige Kevin Sakson võitis esmaspäeval Tallinnas noorte heitjate seeriavõistluses kuulitõuke, kettas tuli noormees teiseks.

20. mail toimus Tallinnas noorte heitjate II seeriavõistlus. Haapsalu KJK võistleja Kevin Sakson tõukas 6 kg kuuli 17.32 ja heitis 1,75 kg ketast 49.30. Ta saavutas nende tulemustega juunioride klassis I ja II koha. Esikoha võitis ta veel hoota kaugushüppes tulemusega 3.03.

Väljaspool arvestust võistlesid mehed odaviskes. Kunagine Haapsalu KJK võistleja Erki Mitman saavutas II koha, visates täiskasvaute oda 59.23. Mitman esindab nüüd Audentese klubi.

Endine Lihula gümnaasiumi õpilane Gertu Küttmann, kes kuulus Läänemaa KJKsse, esindab nüüd Niidupargi spordiklubi, saavutas U-18 klassis kolm esikohta. Ta tõukas 3 kg kuuli 14.70, heitis sama rasket vasarat 53.99 ja heitis 1 kg ketast 37.92. Kahe viimase ala tulemused on ta isiklikud rekordid. Kuulitõukes jäi isiklikust rekordist puudu ainult 4 cm.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments