Soola asemel läheb SALMi nõukogusse Ender

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Reelika Ender. Foto: Arvo Tarmula
Reelika Ender. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linnavalitsus kutsus SA Läänemaa Muuseumid nõukogust tagasi Heikki Soola, tema asemel saab nõukogu liikmeks Reelika Ender (mõlemad Keskerakond).

„Reelika Ender oma noorusliku energiaga toob kindlasti uusi mõtteid ja energiat Läänemaa muuseumide arengusse. Anname talle võimaluse linnaettevõtte nõukogus oma panus anda,” ütles Haapsalu linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid (Keskerakond).
Lemmi Kann

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kodanik2
5 aastat tagasi

Sool on minu teada igati kraps ätike, vanaisa seisuses jõuab ka pinksi lüüa. Linna osalusega ametiasutustes ei saa nüüd vist olema ühtegi pensionäri. Vaat milline ebavõrdsus. Pensionäride liit võiks ka Soola kaitseks häält tõsta.
Küllap on aga asi selles, et kui Vikman saab (???) Linnajanduse AS bossiks, siis prantsatab ta ka linnavolikokku ning et siis Enderi toiduahel ei katkeks (langeb volikogust Vikmani tulekuga välja), siis karilaid leidis koha uue koha. Nii lihtne kõik ongi.

juss
5 aastat tagasi

Kui vana see Sool siis on, et ei kõlba enam? Muuseumis ongi ju vanad asjad.

Mina.
5 aastat tagasi

Mimm trügib igale poole, varsti pidi hakkama tänaval lapsi taga ajama.

Kodanikuga
5 aastat tagasi

nõus, eks ta nii on

Kodanik
5 aastat tagasi

Karilaid peab ju kuidagi Vikmani mahavõtmiseks saama fraktsiooni toetuse