Valimisliit HaRi toetab Peeter Vikmani taandamist

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Peeter Vikman. Foto Arvo Tarmula

Peeter Vikman. Foto Arvo Tarmula

Valimisliidu HaRi fraktsiooni esimees Mati Seppi kinnitas, et fraktsioon toetab Haapsalu aselinnapea Peeter Vikmani tagasi kutsumist.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kodanik
4 aastat tagasi

Hari peaks enda sees ringi vaatama, vaadake tänast volikogu kus kodanik Lepp (Hari) juhib endiselt rahanduskomisjoni, kuigi prokuratuur kodanikule esitanud süüdistuse. Kas Vikmanni looga püütakse avalikkuse tähelepanu Lepalt ja Lõpsilt kõrvale juhtida. Vägisi tundub, et Vikmann liiga aus ja ei sobi seltskonda.

Valli Ender
4 aastat tagasi

Küll on kahju,et Haapsalu linna volinikud ei vaata tõele näkku et nendega manipuleeritakse. Mida ette söödetakse ja hääletatakse,isegi mitte süvenedes asjasse. Kui mõni üksik midagi piiksub ,siis teistele jääb see kuulmatuks. PEETER on oma töödega päris hästi toime tulnud. Muidugi saaks võib olla ka paremini aga see valdkond on väga keeruline,see ei sõltu ainult Peetrist kõik need hanked, rahastamine ja palju muud.Siin on vastutavad ka teised linna ametnikud. Kahju,et sellises väikses konnatiigis sellised mängud käivad. Paistab,et Mäsalul on kõik ametid proovitud ja tulemusi pole kuskil. Kui asendate Mäesalu Peetri asemele vot siis alles hakkavad need ämbrid kolisema mille sisse te… Loe rohkem »

Kodanik
4 aastat tagasi

Hari teeb, mis suur juht käsib, see ju pole kellelegi uudis. Linnas sellised jamad, et tegelikult tuleks linnapeale umbusaldust avaldada. Uuemõisa lossi ebaõnnestumise osas tuleks ikka linnapea otsa vaadata, tema on see, kes on tekitanud olukorra, kus Ehto teeb linnas asju nii nagu heaks arvab.

Linnaelanik
4 aastat tagasi

Üldse oleks vaja linnaametnikke ja aselinnpäid vähendada. Linnaelenike arv pidevalt väheneb ja oleme ju kuulus e-riik.

Jaanike
4 aastat tagasi

Vikman on sellest linnavalitsuse seltskonnast pea ainus, keda võib usaldada, et tema kindlasti ei pätsa ja on eetiline mees. Muidugi ta ei sobi seltskonda, pikka aega õpetati, aga suli kombed ei jäänud külge. Tubli mees.

Kodanik
4 aastat tagasi
Reply to  Jaanike

Jaanikesega 100% nõus

Mia
4 aastat tagasi
Reply to  Jaanike

Teades Peetrit aastaid, olen samal arvamusel. Tema valdkond linnajuhtimisel on keeruline. Probleemid, mis üles on tõstatatud tulenevad linna jupikaupa majandamisest ja imelikest rahastamistähtaegadest. Kala vist ikka hakkab peast mädanema, mitte uimedest. Ja Pagula-Ingvar pole ilmselt parem variant. Vähemalt senise kogemuse põhjal otsustades.

Tolmu Ahv
4 aastat tagasi
Reply to  Mia

See pagula-innar on loodusõnnetus. Kas moslemite linnatoomine on tõesti nii suur teene,et väärib aselinnapea kohta ?? Vikman vähemalt püüdis oma tööd hingega teha.

Jussike
4 aastat tagasi
Reply to  Jaanike

Keegi polegi teda süüdistanud varguses. Möödalaskmisi on liiga palju. See on kas lohakus või ebakompetentsus. Inimene võib olla nii tore kui tahes aga kui tööga toime ei tule siis kahjuks pole mõtet teda pidada. Alati on võimalik oma seisukohti avalikult põhjendada, prohmakaid selgitada, vigu tunnistada. Pole näinud, kuulnud. Järelikult on tema arvates kõik õige ja hästi.

Jussike
4 aastat tagasi

See on tore uudis. Hari võiks ka siis juba hoolitseda, et härra ei maanduks kuskil linna hallataval ametipostil. Muidu jääb kogu see seltskond lolliks.

Jussikesele
4 aastat tagasi
Reply to  Jussike

Lehed ju ammu kirjutavad, et uus , soojem ja parem maandumispaik Linnamajanduses ootamas. Seal palk suurem , töö ja vastutus olematu.
Jõuab nii pastoriametit pidada kui füüsikaõpetaja olla.Aga tegelikult ei tohiks kõrgeid ametimehi ühelt soojalt kohalt järgmisele lükata. Kuulutatagu välja aus konkurss Linnamajanduse juhi ametikoha täitmiseks.

Jussikesele
4 aastat tagasi
Reply to  Jussikesele

Kui HaRi toetab Vikmani tagandamist, siis on ju endast mõistetav, et see ei tähenda tema saatmist soojemale kohale.Kui nii saab olema, siis tuleb umbusaldada nii Suklest kui Karilaidu, kes omad soojadele kohtadele sätivad. Miks keegi ei muretse tavainimese eest, kes koondatakse, mitte tööga mittetoimetulemise pärast ja kellel on lapsed toita. Pole kuulnud, et keegi neid kuhugi tööle sokutaks. Pealegi ju Vikmanil ameteid palju. Miks mõned, nagu ka Karilaid on nii asendamatud, et isegi kolmest toolist jääb väheks? Kui oled riigikogus, ole seal ja pole sul asja kuhugi nõukogusse või volikogu esimeheks.

Jussike
4 aastat tagasi
Reply to  Jussikesele

Raha ja võim. Neid ei ole kunagi liiga palju. Eriti kui peale suuga tegemise muud teha ei oska.

Seda
4 aastat tagasi
Reply to  Jussikesele

kohta pole yldse vaja.