Tööandjate keskliidu tegevjuhiks saab Arto Aas

Lääne Elu

info@le.ee

Arto Aas

Tööandjate keskliidu volikogu kinnitas täna, 17. aprillil organisatsiooni uueks tegevjuhiks Arto Aasa, kes asub ametisse 21. maist. Senine tegevjuht Toomas Tamsar pärast kaht ametiaega konkursil ei osalenud.

Aas lõpetab ka oma tegevuse riigikogu liikmena ja astub välja Reformierakonnast.

Tööandjate keskliidu volikogu esinaise Kai Realo sõnul on Arto Aas võimekas juht, kellel on pikaajalised kogemused riigivalitsemises ja poliitikakujundamises. „Arto on tuntud kui inimene, kes teeb asjad ära, olles seejuures põhjalik, kaasav ja hea läbirääkija. Samuti on tal head teadmised Tööandjatele olulistes valdkondades, nagu riigireform, ettevõtluskeskkond ja haridus,“ ütles Realo. „Otsisime inimest, kes mõistaks nii majanduse teemasid kui ka teaks, kuidas töötab riik.“

„Et Eestil läheks hästi ja et siin oleks aina parem elada, on oma roll nii riigil kui ka kõigil Eesti tööandjail,“ lausus Aas. „Tööandjate keskliit töötab mõlema poolega, olles Eesti mõjukaim ettevõtlusorganisatsioon. Soovin oma kogemusi ja teadmisi kasutada selleks, et veelgi kasvatada Tööandjate rolli ning seeläbi seista parema ettevõtluskeskkonna ja Eesti arengu eest.“

Arto Aas (38) on lõpetanud Tallinna tehnikaülikooli haldusjuhtimise erialal, töötanud peaministri büroo juhatajana, olnud riigikogu majanduskomisjoni esimees ja riigihalduse minister. Ta oli aastast 2011 riigikogu liige. Ta on olnud Tallinna Lennujaama nõukogu liige ja Riigi kinnisvara ASi nõukogu juht.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tiina
5 aastat tagasi

Näed sa,õigust öeldakse, et rotid põgenevad
uppuvalt laevalt. Kuda siis Kajake hakkama
saab, härrad istus ju juba ta paremal käel.