Avaseti kaotanud Kanepi võitis tasavägises kohtumises Doha turniiri võitjat

Kaia Kanepi. Foto: Scanpix

Kaia Kanepi (WTA 82.) kohtus Charlestonis peetaval WTA tenniseturniiril teises ringis belglase Elise Mertensiga (WTA 17.), kelle alistas tulemusega 2:1, vahendab ERR.

24 minutit kestnud avaseti kaotas Kanepi 0:6, kuid eestlanna ei lasknud end sellest häirida. Teises setis ei andnud Kanepi omakorda Mertensile sõnaõigust ning viis mängu otsustavasse setti vastasele geimigi andmata.

Kolmas sett kulges juba tasavägiselt. Algul rebis ette Mertens, ent Kanepi viigistas. Seejärel kaotas Mertens servi ning jäi 1:3 kaotusseisu. Seisult 3:3 murdis belglane Kanepi servi ning asus ise kohtumist juhtima. Teenitud matšpalli Mertens realiseerida ei suutnud ning Kanepi suutis oma pallingugeimi siiski hoida. Seisult 5:5 murdis eestlanna taas vastase servi ning teenis omakorda ise matšpalli, mis jäi realiseerimata. Teise matšpalliga teenis Kanepi 7:5 võidu.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tont
5 aastat tagasi

Väga hea uudis- edu !! Aga me oleme jõudnud kahjuks ajajärku,kus meedias tegutsevad mõned meedia kasvatatud,reaalsustaju kaotanud ajakirjanikud. Kas tõesti ajumaht ei luba artikli juurde normaalseid pilte panna ? See pilt jätab mulje,et Kaia läheb kedagi maha lööma. Ma enam ei imestaks üldse,kui mõne poliitikust tehtud loo juures on pilt, kus ta istub peldikus.Või mõne tubli põllumehe tutvustamise loo kõrval on pilt, kus ta tuleb sealaudast,verine pussnuga käes.