Muruniidukitesse tuleb panna bensiini 98

Muruniiduk. Foto: Pixabay
Muruniiduk. Foto: Pixabay

Aprilli algusest tuleb nii muruniidukitesse kui ka muudesse bensiinimootoriga aiatehnika seadmetesse hakata tankima bensiini 98, kirjutab Postimees.

Kuigi autokütuse kasutamine muruniidukites ning teistes aiatehnikaseadmetes on laialt levinud, tuletas Neste Eesti hulgimüügijuhi Urmas Kuuse mullu tarbijatele meelde, et kütust ei tohiks hoida koduses kanistris rohkem kui 30 päeva, sest kütuse kokkupuude õhuga paratamatult mõjutab kütuse kvaliteeti.

Alternatiivina soovitatakse aia- ja metsatehnikaseadmetes kasutada kasutada keskkonna- ja mootorisõbralikumat alküülaatbensiini või mootoribensiini 98E5. Kuuse sõnul on see nii mootorile kui ka kasutajale endale kõige kindlam ja ohutum valik – see suitseb vähem ja säilib kauem.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments