Esmaspäeval jätkuvad Tallinna maantee ehitustööd

Tallinna maantee remont läheb esmaspäeval taas lahti. Foto arhiiv

Esmaspäevast jätkuvad Haapsalus Tallinna maantee rekonstrueerimistööd, mis olid talveks katkestatud.

Haapsalu majandus- ja taristunõunik Sirli Vaksmann ütles, et kõigepealt jätkatakse täitmistöödega Tamme ja Niine tänava vahelisel lõigul. „Need kohad, mis veel tegemata on,” ütles Vaksmann.

Samuti alustatakse Vahtra ja Kase tänava vahelisel lõigul side- ja elektritöödega. Sealsel lõigul asendatakse õhuliinid maakaabliga. „Seal teed ei rekonstrueerita; kõnniteed tehakse nii palju, kui seda on vaja taastada,” ütles Vaksmann.

Tallinna maantee rekonstrueerimine algas möödunud aasta 4. oktoobril. Ehituse tõttu suleti linna suurim tee Vahtra ristmikust Niine ristmikuni. Aastavahetuse paiku avati Vahtra ristmik liikluseks, et vähendada liikluskoormust Kase ja Kuuse tänaval.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu-toomas
5 aastat tagasi

“Esmaspäevast jätkuvad Haapsalus Tallinna maantee rekonstrueerimistööd, mis olid talveks katkestatud.” paneme ühe linna tuiksoone talveks kinni,suuname liikluse tänavatele mis sellele koormusele vastu ei pea jne.
Kui vaadata tehtavate tööde mahtu ja arvestada tänavaastast talve siis tekib rida küsimusi.Kas poleks olnud üldse targem ennem korrastada ümbersõiduteed ja alustada aprillist sest tänaseks vahet ju pole? Või on selle vähempakkumise võitjaks kuulutatud väga külmakartlik firma ?
Tänavaid kaevatakse koos kommunikatsioonide paigaldusega ja taastatakse aastaringselt,ainult haljastus ja asfalteerimine toimub soojade saabumisega !
Siit järeldus,et meie linnaisadel on mingid tervise probleemid mis segavad selget mõtlemist.

Nimi kohustuslik
5 aastat tagasi
Reply to  uskmatu-toomas

Selge on ainult see,et sa oled uskumatu-idioot, mitte toomas. Seadustest,hankimisest või raha eraldadamisest ei tea sa halligi, isegi kui sellest 10 korda lehes kirjutatud.
Eks nii nagu rahvas, nii ka valitsus. Sõimad iseend.

K.S
5 aastat tagasi

Mind linnakodanikuna huvitab rohkem see millal algab Vahtra, Kase ja Kuuse tänavate taastamine ja kelle raha eest seda tegema hakatakse? Või äkki raha ei olegi???

Nimi kohustuslik
5 aastat tagasi
Reply to  K.S

Sa alles kommenteerisid ju,et kuidas nii väga huvitab millal ikka remont jätkub! Isehakanud kalevipoeg nagu sa oled,ei suudagi rohkem mõelda

Sass S.
5 aastat tagasi

Nats jahedavõitu nagu veel ?

varavõitu jah
5 aastat tagasi
Reply to  Sass S.

Töölised ei saa päikestki veel võtta.

Puzikov
5 aastat tagasi

näidake mis ajaks see projekt valmis saab …….
Tähtpäevade osas tuleb raudselt ülelend.

Pidur
5 aastat tagasi
Reply to  Puzikov

Ära muretse, Suklese kontserdi ajaks on tänav valmis.

Asunik
5 aastat tagasi

Ärge nüüd kiirustage, kevad veel varane ja võib veel tiba lund sadada 🙂