Naiskodukaitse Lääne ringkonna uus esinaine on Eda Loik

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kaja Lotman andis juhtimise üle Eda Loidile. Foto: Ave Larionova

Kaja Lotman andis juhtimise üle Eda Loidile. Foto: Ave Larionova

Naiskodukaitse (NKK) Lääne ringkonna uus esinaine on Eda Loik. Aasta aega selles ametis olnud Kaja Lotman andis volitused üle 17. märtisil toimunud NKK Lääne ringkonna ringkonnakogul.

17. märtsil toimunud ringkonnakogu päevakorras olid punktid, kus vaadati tagasi eelmisel aasta õnnestumistele ning teemadele, mis vajavad järgmisel aastal rohkem tähelepanu. Vaadati üle selle aasta tegemised, plaanid ja ülesanded. Revisjonikomisjon andis tagasisidet ning tegi kokkuvõtte juhatuse tööle, vahendatakse Kaitseliidu Lääne maleva veebilehel.

Muude oluliste punktide hulgas oli NKK Lääne ringkonna uue esinaise valimine. Aasta selles ametis olnud Kaja Lotman astus tagasi, kuna töökohustused suurenesid ja tuli langetada otsus, et ringkonda hakkab juhtima uus inimene. Valimised võitis Eda Loik, kes juhib NKK Lääne ringkonda järgmised kolm aastat.

„Minu soov kandideerida NKK Lääne ringkonna esinaiseks ei ole tulnud üleöö. Olen peas läbi mõelnud kõik oma tugevused ja nõrkused ning jõudnud järeldusele, et tugevusi ja tahet on rohkem ning kõik ülejäänu on õpitav,” kirjutas Loik oma motivatsioonikirjas. “Arvan, et Lääne ringkonda peaks juhtima inimene, kes on kasvanud selle seest. Minu süda kuulub NKK Lääne ringkonnale 2008. aasta lõpust. See on see organisatsioon, millega on minul ühised väärtushinnangud – isamaalisus, turvalisus, kohusetunne, koostöö, meeskonnatöö ja kindlasti noored. Arvan, et koostöö noorte kotkaste, kodutütarde ja kaitseliiduga on üks minu tugevusi. Minu nägemus toimivast naiskodukaitse organisatsioonist on tugev ja teotahteline ringkonna juhatus ja avatus koostööle kõikide oma jaoskondade ja naaberringkondadega.“

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments