0

Marek Turu oli tennises esimese liiga parim

Eesti tennise liit tunnustas liigatennise parimaid. 2018. aasta kokkuvõttes tuli 3735 punktiga Eesti I liiga võitjaks Marek Turu. Võit oli ülekaalukas, kusjuures Turu võitis kavas olnud 22 turniirist  kaheksa. Turule järgnesid Johannes Raun 2365 ja Rein Aksim 2032 punktiga.

Eesti meeste IV liiga üksikmänguturniiril jõudis Arne Buht veerandfinaali 8 parema hulka. 64 tabelis oli Buhtil esimene ring vaba, seejärel võitis ta Miko Välit 6-3 6-3 ja Albert Hellatit 6-4 6-3. Veerandfinaalis tuli 2-6 3-6 kaotus vastu võtta esimese asetusega Shamil Nadõrovilt. Enne seda turniiri oli Buht IV liiga edetabelis 192 osavõtja seas 16. kohal, veerandfinaalikoht tõstab teda edetabelis eeldatavalt paar kohta kõrgemale.

Eesti naiste II liiga paarismänguturniiril Tallinnas jõudsid Mari Liigand ja Kaja Ladva veerandfinaali. 16 parema hulgas võitsid nad Triinu Paasi ja Anastassia Soovievat 6-4 6-2, veerandfinaalis läksid kokku esimese asetusega Liisi Kääri ja Anete Tammeveskiga ja seekord tuli kaotus 2-6 4-6.

Turniiril mängisid ka Hele Leek-Ambur/Marelle Saar, kes kaotasid 16 hulgas paarile Liis Järvesalule ja Helena Kumpanile 5-7 2-6.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz