0

Kanepi pääses mainekal Miami turniiril põhitabelisse

BNS

Kaia Kanepi. Foto: Scanpix
Kaia Kanepi. Foto: Scanpix

Eesti teine reket Kaia Kanepi (WTA 89.) alistas kolmapäeval Miamis peetava kõrgetasemelise WTA turniiri kvalifikatsioonis ungarlanna Tímea Babosi (WTA 105.) ja pääses põhitabelisse, edastas rahvusringhäälingu spordiportaal.

Kanepi võidunumbrid kvalifikatsiooni teises ringis olid 6:3, 6:4, vahendas ERRi spordiportaal.

Esimeses ringis oli Kanepi saanud jagu hispaanlannast Paula Badosa Gibertist (WTA 130.) 6:3, 6:3.

Otse põhitabelisse jõudnud Anett Kontaveit (WTA 19.) alustab turniiri teisest ringist.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz