Tennisist Patrik Rainer Kaljula sai karikavõistlustel kolmanda koha

Patrik Rainer Kaljula. Foto erakogu

Haapslau noored osalesid edukalt Tallinnas Tallinki tennisekeskuses peetud Eesti noorte karikavõistlustel.

Turniirile pääses iga vanuseklassi 32 parimat, kokku 224 mängijat. Haapsalust osalesid Maily Märss, Simona Ladva, Hannes Rabi ja Patrik Rainer Kaljula.

Läänlastest sai parima tulemuse tegi Patrik Rainer Kaljula, kes sai koos Klim Paškoviga P12 paarismängus kolmanda koha. 16 hulgas võitsid nad kolmanda asetusega Oliver Parikut ja Rasmus Stalmeisterit 6-3 6-4, veerandfinaalis FilippHavanskit ja Bruno Kaarel Jaansoni 6-0 6-0. Kaugel polnud ka pääs finaali, kuid poofinaal lõppes seekord vastaste, Ken Inki ja Robin Lucas Sirki kasuks 7-6(5) 6-4. See on Kaljula esimene auhinnaline koht Eesti noorte tiitlivõistlustelt. Esimene õpilase auhinnaline koht sellise tasemega turniirilt ka Kaljula treenerile Igor Nudelmanile.

Üksikmängus võitis Kaljula esimeses ringis Robin Heimi 6-1 6-0, kuid teises ringis tuli kokku minna teise asetuse saanud Robin Kilpiga. Tasavägine mäng lõppes seekord viimase kasuks otsustavas setis 6-4 0-6 6-3.

Head mängu näitas ka Maily Märss, kes võitis T18 vanuseklassis üksikmängus esimeses ringis Brigita Arabella Kilpi 6-3 6-1. Teises ringis oli Märssi vastaseks samuti teise asetuse saanud Polina Ramenskaja, kellelt tuli kaotus 0-6 2-6. Paarismängus kaotas Märss koos Helena Lindbergiga veerandfinaalis MarielaPluutusele ja DianaSuitsole 3-6 1-6.

T12 klassis esimest aastat mängiv, veel 10 aastane Simona Ladva näitas samuti head mängu kuid kaotas tasavägises mängus Kaisa Varulile 3-6 5-7. P14 kaotas Hannes Rabi teisena asetatud Georg Strachile 1-6 0-6.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments