0

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 14. märtsil

Lääne Elu

info@le.ee

EKRE kaotas ühe hääle

Riigikogu valimistel Pärnumaal Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) nimekirjas kandideerinud Lääneranna valla Kinksi küla elanik Meelis Malk esitas riigi valimisteenistusele kaebuse jaoskonnakomisjonis kehtetuks tunnistatud sedeli kohta, millega ta jäi ilma ühest häälest, kuid valimiskomisjon jättis kaebuse rahuldamata.

Haapsalu kolledži tudengid tegid liistudest toole

Haapsalu kolledži käsitöötehnoloogiate ja disaini eriala teise kursuse tudengid pidid oma meistritöökoja praktika käigus disainima ja oma kätega valmis meisterdama tooli. Et ülesanne liiga lihtne poleks, tuli tool kavandada ja kokku panna 15×30 mm puitliistudest.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz