Riigikogust välja jäänud Raivo Aeg poliitikast ei loobu

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Raivo Aeg. Foto: Urmas Lauri
Raivo Aeg. Foto: Urmas Lauri

Lääne-Eesti ringkonnas Isamaa esinumbrina kandideerinud Raivo Aeg ütles Meie Maale, et on valimistulemustes pettunud, sest lootis pääseda riigikokku.

„Kui võtta arvesse, et alles hiljuti oli küsimärgi all, kas Isamaa üldse valimiskünnise ületab, siis nüüd saame öelda, et ületasime ja päris korralikult,” ütles Aeg.

EKRE paremuselt teine tulemus Lääne-Eesti valimisringkonnas Aegi jaoks suure üllatusena ei tulnud. „Et nad tänavustel valimistel üsna hea tulemuse teevad, oli oodata. Kas just nii hea skooriga, nagu nad lõpuks tegid, aga nende valimisedu oli oodatav, seda näitasid ka reitingud. Kas neid läbirääkimiste laua taha kutsutakse, näitab aeg,“ märkis ta.

Riigikogu kohast ilma jäämine teda poliitikast loobuma esialgu ei pane. „Eks peab vaatama, mis poliitikas lähiajal juhtuma hakkab. Koalitsiooniläbirääkimised on algamas, praegu ei tea keegi, mis seal lõpuks kokku lepitakse. Kahe aasta pärast on kohalikud valimised. Ja lõpuks on ju võimalik ka niimoodi elada, et iga päev poliitikat tegema ei pea. Kindlasti saab endale ka muid väljakutseid esitada,“ leidis Aeg.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments