0

Haapsalu flöödimängijad osalevad parima noore muusiku konkrusil

Lääne Elu

info@le.ee

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Üle aasta korraldatakse vabariigis noortele pillimängijatele konkurssi nimega “Parim noor instrumentalist”, kus selgitatakse välja erinevate erialade parimad noored muusikud. Sel aastal toimus üks kolmest eelvoorust noortele flötistidele Haapsalus, teised kaks eelvooru olid Tallinnas ja Tartus.

Üritus toimus 13. veebruaril C.Kreegi nim. Haapsalu muusikakoolis. Osalejaid oli kohale sõitnud Keilast, Sakust, Pärnust, Tabasalust, Koerust ja Türilt. Konkursil osalesid ka Haapsalu  muusikakooli flöödiõpilased.

I vanuserühmas (kuni 11 aastaste grupis) sai  Haapsalu muusikakooli õpilastest diplomi Kadri Jõgisaar (õp. Helen Saar, kontsertmeister Zhanna Andreevskaya) ja III koha võitis Loviise Lekarkin (õp.Helen Saar, kontsertmeister Kadri Kelner).

II vanuserühmas (12-13 aastaste grupis) saavutas III koha Anni Hipp Visla (õp. Helen Saar, kontsertmeister Kadri Kelner).

Loviise Lekarkin ja Anni Hipp Visla jätkavad lõppvoorus Türil, kus selguvad Eesti parimad noored flöödimängijad.

Helen Saar

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz