0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 22. jaanuaril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Peaminister käis haapsallastega ukselt uksele juttu puhumas

Laupäeva pärastlõunal alustasid rohelistesse jopedesse riietunud keskerakondlased Haapsalus oma valimiste välikampaaniat. Parteikaaslastega liitus ka peaminister Jüri Ratas, kes Haapsalus mööda uksetaguseid käis.

Laieneva Linnamäe lasteaia moodulid jõudsid kohale

Esmaspäeval hakati Linnamäe lasteaiahoone külge paigaldama lisamooduleid uue rühmaruumi tarbeks, kahe nädala pärast peaks tosin last sinna juba sisse kolima. Moodulid koos sisustusega rentis vald viieks aastaks.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz