0

Hiidlased ajasid bemmi läbi jää

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kärdla vanempiirivalvurid Priit Stranberg ja Tanel Kangur autot jää peale tõstmas. Foto: PPA

Laupäeva õhtupoolikul sai politsei- ja piirivalveamet teate, et Hiiumaal Kukka lahel on ligi 200 meetrit kaldast läbi jää vajunud sõiduauto BMW. Sündmusele reageerisid Kärdla politseijaoskonna merepäästjad.

Sõidukis olnud kolm inimest olid autost õnneks ise välja saanud ja nendega oli kõik korras. Auto vajus aga umbes meetri sügavusele merepõhja. Sõiduk tõmmati veest välja järgmise päeva lõunal ning sellegi tegevuse juures olid turvamas ja abiks Kärdla merepäästjad.

Autoga jääle on turvaline minna vaid siis, kui seal on avatud ametlik jäätee või kui tegemist on veekoguga, kus on tehtud vajalikud mõõtmised ja jääleminek mootorsõidukiga lubatud.

Jääle minnes hinnake alati ilmastikuolusid, võtke kaasa vajalik varustus, laetud telefon ja andke oma lähedastele sellest eelnevalt teada.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz