10

Lääne Elu paberleht laupäeval, 19. jaanuaril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Vormsilased tahavad piirata metsaraiet

Vormsi vallavolikogu on mitu korda arutanud, kas seada saarel metsa raiumisele ja väljavedamisele piirangud või mitte.

Aarne Taal: usun oma unistuse täitumisse

21 aastat RiisipereHaapsalu raudtee omanikuks olnud ärimees Aarne Taal ütleb, et ei kahetse ühtegi selle heaks tehtud liigutust, sest juba tänavu sügisel tulevad rööpad ja liiprid 6,5 kilomeetri võrra Läänemaale lähemale.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
VallaWanem
VallaWanem

Mix seda kuritegelikku lambakarja pole vangi pandud???

Vasja Vase tänavalt
Vasja Vase tänavalt
Ostsin ka üle pika aja LE. Lugesin artikli läbi. Ja. Kõik asjaosalised raputavad osavalt tuhka pähe. Sellised “pool kõvad” vabandused. Jää või uskuma, juhtus. Aga mehed, kui töid ei tehtud, siis ka arvet tegemata tööde kohta ju ei esitata ja kõik vabandused oleks ok. Aga siin ehitaja ( teades, et tööd tegemata ) esitas täiega arve ja tellija (teades, et tööd tegemata ) maksis selle ära. 250 000 eurot maksumaksja raha ( 30% projekti maksumusest!!!!) kuhugi ja kõik õiged mehed, välja arvatud kadunuke Ridala vallavalitsus. Ma arvan, et selle raha eest saanuks Posti tänavale ja/või Metsa tänavale uue katte. Kus… Loe rohkem »
kohalik
kohalik

Karilaiul peaks olema häbi valimiskampaaniat Haapsalus tehes. Üks ämber teise otsa, aga samas käivad temaga kaasas suure õpetaja sõnad – aus, nagu prillikivi. Mees, ole siis aus ja pane aus linnajuhtimine ka paika. Kaua kestab see lolli mängimine?

Küsija
Küsija

Miks Uuemõisa kooli akente teemat onlines ei ole? Nii mõnelgi oleks kommenteerimist!
Kui raha Restehile niisama jagati, siis vajus teema väga kiiresti kuhugi arhiivi. Olen tähele pannud, et tõsiseid teemasid kas ei kajastata onlines üldse või kaob see tunni paari jooksul arhiivi. Mage, väga mage!

Tohohh
Tohohh

Tohohh, mida Vikman jälle sogab ja maksumaksjale prügi silma ajab? Miks ta viitab endise Ridala valllavalitsuse peale? Kui muidu aru ei saa, siis vaadaku peeglisse. See Ridala vallavalitsus töötab jätkuvalt edasi tänase linnavalitsuse aparaadis. Veelgi enam, Aivar Sein oli sel ajal ametis kahes omavalitsuses korraga – Haapsalu Linnavalitsuses ja Ridala Vallavalitsuses. Minule teadaolevalt juhtis muinsuskaitse ametnik juba aasta või rohkemgi ehitusjärelvalve tähelepanu sellele, et akendega on probleeme. Miks siis ikkagi neid tähelepanekuid ignoreeriti? Leiab ka linnapea sellele jamale poliitilise reklaami tegemise kõrvalt aega ajalehe veerul vastata? Jääme ootama…

valija
valija

Tahaks nüüd, et tõe nimel tellib Sukles, sama kiiresti, kui Lõpsi tõstuki hanke puhul, sõltumatu tööde ekspertiisi ja auditi. Jääme sellega ootama Suklese õiglustunde väljendust. Volikogu revisjonikomisjon ja opositsioon võiksid selle võtta oma tähelepanu alla. Valijana ootan selgust.

Madis
Madis

Vaadake videot, kus Sukles Kairilaidu kiidab ja saate aru, mis tegelikult toimub. Vikman on Karilaiu erakonnast ja naudib Karilaiu kaitset. Sukes on valmis tegema ükskõik mida Karilaid käsib, peaasi et saaks linnapea olla. Aga valige ikka Suklest ja Karilaidu, siis nii jääbki.

Kübe
Kübe

Kas äkki polnud kiire tegemata tööde vastuvõtmisega ja rahade liigutamisega valimiste pärast. Vikman ju Karilaiu pundist ja seal on krooniline rahapuudus koguaeg….

Kübe
Kübe

Braavo Sukles! Järjekordne näide heast tööst. Hakkab lõpuks Vikman vastutama oma ebakompetentsuse eest ka? Lollidemaa mitte Haapsalu linnavalisus!

Heinz
Heinz

Ma ei saa aru, kuidas linnavalitsejatel ikka asjad nii käivad? Kord teeb ehitaja töö ära, aga linnaisad ei märka, et ehitaja selle eest polegi raha tahtnud, nüüd aga pole ehitaja tööd teinud, linnaisad varemalt juba ehitajat rahaga meelitavad. Kuidas nii?

wpDiscuz