Haapsalus põlenud maja elanikud olid sotsiaaltöötajate valve all

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Päästjad tulekoldeid kontrollimas. Foto Lemmi Kann

Neljapäeva õhtul Haapsalus toimunud majapõlengust päästeti kolm inimest, kes juba ammu on päästjate ja sotsiaaltöötajate tähelepanu all olnud.

Mihkli tänava puumajas läks tuli lahti neljapäeval kella 17 paiku. Sündmuskohal päästetööd juhtinud päästeameti Haapsalu operatiivkorrapidaja Risto Roomet ütles, et teataja sõnul oli majas suitsuandur üüranud ja akendest tuli juba suitsu.

Haapsalu komandopealik Andres Kaljura rääkis, et päästjate kõrvu on jõudnud info, et suitsuanduri piiksumist oli tänavale juba mõnda aega kuulda olnud, enne kui häirekeskusse helistati. Kas see info tõele vastab või mitte, ei osanud Kaljura hinnata, kuid ta pani inimestele südamele, et suitsuandurit piiksumas kuuldes tuleb sellest kohe häirekeskusele teada anda. „Isegi kui tegelikult tulekahju ei ole, pole tegemist valeväljakutsega. Tuli on selline asi, mis nalja ei mõista,” lisas Kaljura.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kübe
5 aastat tagasi

Ega sotsiaaltöötaja valvamine viina maitset ja toimet ei muuda. Lõbusam on koos seda manustada.

Kont
5 aastat tagasi

See lobudik koos nende mõistuse kaotanud parmudega on linna häbiplekk. Vaadake läbi aia hoovi, kus kaltsud ja muu prügi vedeleb. Nad ei viitsi ilmselt oma taguotsa ka pühkida, rääkimata muidu koristamisest. Haisevad fekaalide järgi. Suveürituste ajal linna külalised jalutavad sealt mööda ja imestavad. Antud sotsiaaltöötaja tuleks päevapealt lahti lasti ja asotsiaalid ravile saata.

valdek peenema
5 aastat tagasi
Reply to  Kont

sotsiaaltöötajad on tavalised talupojad kelle jaoks on töö viimane mida nad teevad ja teavad aga see ei vähenda palganumbreid pigem tõstab

Ei saa aru?
5 aastat tagasi

Kui sotsiaaltöötajate valve all? Kuidas siis tulekahju sai seal üldsegi toimuda?

Zanders
5 aastat tagasi

Sotsiaalid vedasid asotsiaalidele viina ette?