Pääste: Jõõdres põles saun

23. märtsil kell 17.09 kiirustasid päästjad Haapsalu linna Jõõdre külla, kus teataja sõnul oli põlema süttinud saun ja leek ulatus juba katusest välja. Põleng teisi hooneid ega inimesi ei ohustanud. Haapsalu päästjad likvideerisid umbes 12 ruutmeetri suuruse suitsusauna põlengu kella 18.32ks.

Päästjate esialgsel hinnangul süttis saunamaja põlemisgaaside liigse kogunemise tõttu, sest õhutuseks ette nähtud aken oli tuulega sulgunud.

Samal päeval kell 13.26 käisid päästjad Lääne-Nigula valla Auaste külas, kus elumaja korstnas oli põlema süttinud tahm ja sealt tuli tugevat musta suitsu. Päästjad kustutasid korstna ülemises osas toimunud põlengu ning kontrollisid üle hoone ruumid. Seal edasist ohtu ei olnud.

Kuna korstnapühkija oli viimati käinud mitu aastat tagasi, keelati pererahval niikaua pliidi kasutamine, kuni korstnapühkija on käinud ja küttesüsteemid ära hooldanud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments