Tormituul seiskas laevaliikluse mandri ja Hiiumaa vahel

Lääne Elu

info@le.ee


Heltermaa sadam. Foto: Urmas Lauri

Tormituul seiskas kolmapäeva varahommikul laevaliikluse mandri ja Hiiumaa vahel, samuti on häiritud laevaühenduse pidamine väikesaartega.

Hiiumaa liinil jäid seoses väga tugeva tuulega ära tänased hommikused reisid nii Heltermaa kui ka Rohuküla sadamst. Ära jääb ka kell 11.30 toimuma pidanud reis Heltermaalt. TS Laevad lubab uut infot laevaliikluse võimaliku taastumise kohta kell 11.30.

Sõru-Triigi liinil ei välju reisiparvlaev Soela kell 8.15 Sõrult ning ell 9.30 Triigi sadamast. Sealjuures võib häireid esineda ka õhtustel väljumistel kell 17.30 Sõrult ja kell 19 Triigi sadamast, märkis Kihnu Veeteed.

Kihnu liinil võib torm häirida kolmapäeval reisiparvlaeva Kihnu Virve väljumisi Munalaiu-Kihnu suunal kell 8.30, Kihnu-Munalaiu suunal kell 16.15 ja Munalaiu-Kihnu suunal kell 17.45.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nimetu.
5 aastat tagasi

Tundub juba ,et EKRE-st hakkab kergelt selline mõnitusobjekt kujunema.

Ekrenaut
5 aastat tagasi
Reply to  Nimetu.

Mõnitada ei tohi. Pole ilus. Mart ütles, et kõikides hädades on süüdi valitsev klikk ja nende tahtmatus midagi ära teha.

uskmatu-toomas
5 aastat tagasi

Näe mõned mehed ikka veel jommis ja mina pean ööd tegema !

EKRE
5 aastat tagasi

Kui EKRE võimule saab ehitatakse sild nii Hiiumaale kui Muhu saarele.

juss
5 aastat tagasi
Reply to  EKRE

Hea, kui EKRE riigikogusse mõne koha saab!

Ekrenaut
5 aastat tagasi
Reply to  juss

Kõik kohad saavad võetud. Isegi koristaja saab olema partei ridadest. MadiSSon hakkab vastutama liidiri turvalisuse eest.

juss
5 aastat tagasi
Reply to  Ekrenaut

Sa oled lihtsalt rumal! Ja ära häbene oma rahvust!

Ekrenaut
5 aastat tagasi

Kui Ekre võimule saab siis sõidavad praamid iga ilmaga.