0

Hoiatus: tormituul murrab puid ja toob Läänemerele kuni 8-meetrised lained

Lääne Elu

info@le.ee

Ilmateenistusew hoiatuste kaart: Lääne maakond 2.01. päeval jätkub sadu ja tuisk, puhub põhjatuul 17-22, puhanguti 25-30 m/s.

Ilmateenistusew hoiatuste kaart: Lääne maakond
2.01. päeval jätkub sadu ja tuisk, puhub põhjatuul 17-22, puhanguti 25-30 m/s.

Ilmateenistus andis teisipäeva hommikul Eesti läänepoolsetele maakondadele ja Harjumaale teise astme tormihoiatuse, mis tähendab, et ilm on ohtlik. Torm võib Läänemerel lained kohati 8 meetri kõrgusele tõsta.

Kella 9.30 paiku uuendatud tormihoiatuse kohaselt sajab ja tuiskab teisipäeva päeval igal pool. Puhub põhjatuul 10-15, puhanguti 20 m/s. Saartel ja läänerannikul puhub põhjatuul 17-22, puhanguti 25 kuni 30 m/s. Tuules ja tuisus murduvad puuoksad ja nõrgemad puud.

Mereilmateate kohaselt puhub Läänemerel loode- ja põhjatuul 20 kuni 25, puhanguti 30 m/s. Laine kõrgus on 5 kuni 8 meetrit. Soome lahel, Väinamerel ja Liivi lahe põhjaosas puhub loode- ja põhjatuul 15 kuni 20, puhanguti 23 kuni 27 m/s. Laine kõrgus 2 kuni 5 m.

Sajab lund, öösel sadu lakkab. Nähtavus on mõõdukas, sajus halb.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz