Ottomar Ladva võitis Hollandis maleturniiri

Ottomar Ladva. Foto: arhiiv
Ottomar Ladva. Foto: arhiiv

Rahvusvaheline suurmeister Ottomar Ladva lõpetas võidukalt turniiri Hollandis Groningenis, kus kogus 7 punkti 9st, kirjutab Postimees.

Sarnaselt 21-aastasele Ladvale kogunes 7 punkti ka hollandlase Liam Vrolijki arvele, kolmaski oli hollandlane Casper Schoppen 6,5 punktiga. Eelviimases voorus sai Ladva mustade malenditega jagu Venemaa suurmeistrist Mihhail Ulõbinist, olles enne seda viiendas voorus leppinud viiki 2008. aasta Euroopa meistri ja kolmekordse Hollandi meistri, rahvusvahelise suurmeistri Sergei Tivjakoviga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz