Ottomar Ladva võitis Hollandis maleturniiri

Ottomar Ladva. Foto: arhiiv
Ottomar Ladva. Foto: arhiiv

Rahvusvaheline suurmeister Ottomar Ladva lõpetas võidukalt turniiri Hollandis Groningenis, kus kogus 7 punkti 9st, kirjutab Postimees.

Sarnaselt 21-aastasele Ladvale kogunes 7 punkti ka hollandlase Liam Vrolijki arvele, kolmaski oli hollandlane Casper Schoppen 6,5 punktiga. Eelviimases voorus sai Ladva mustade malenditega jagu Venemaa suurmeistrist Mihhail Ulõbinist, olles enne seda viiendas voorus leppinud viiki 2008. aasta Euroopa meistri ja kolmekordse Hollandi meistri, rahvusvahelise suurmeistri Sergei Tivjakoviga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments