0

2018. aasta kokkuvõte: Kaia Kanepi võitis maailma esinumbrit

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Foto: Scanpix

Kaia Kanepi on just nagu Nikolai Novosjolov. Aastaid tuleb, võistlusi jääb üha vähemaks, aga kui ta siis korra üllatab, ahmib kogu tennisemaailm õhku.

Kui 33aastane Haapsalu tennisemängija (WTA 44.) sattus loosi tahtel USA lahtiste meistrivõistluste avaringis vastamisi maailma edetabelijuhi Simona Halepiga, peeti tema võimalusi teise ringi jõuda peaaegu olematuks. Läks teisiti. Kanepi alustas väga kindlalt ja võitis esimese seti 6:2. Teises setis paistis, et Halep on suutnud ennast koguda, kuid siis näitas Kanepi nii täpset, jõulist ja võitluslikku mängu, et vastasel ei olnud midagi teha. Võit tuli 6:2, 6:4. USA tenniseportaal Tennis World valis Kaia Kanepi võidu Simona Halepi üle tänavuse hooaja suurimate üllatuste edetabelis kolmandale kohale.

Kanepi jõudis sellel turniiril välja neljandasse ringi, kus pidi tunnistama 0:6, 6:4, 3:6 Serena Williamsi paremust.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz