Läänemaa kergejõustikuklubi noored lõpetasid kalendriaasta Tallinna jõuluvõistlusega

Trinity Õismets. Foto: Urmas Lauri

Tallinnas Audentese kergejõustikuhallis toimusid traditsioonilised noorte jõuluvõistlused U14, U16 ja U18 noortele. Osales üle 200 kergejõustiklase, rohkem kui 30 spordiklubist.

Kokku tegi see väga kõrgetasemelise Eesti noorte kergejõustikuvõistluse. Ajal, kus sisehooaeg alles hakkab hoogu sisse saama, näidati palju väga häid tulemusi. Võistluse krooniks oli U16 neidude uus kaugushüppe siserekord. Audentese spordiklubi 14 aastane kergejõustiklane Liisa-Maria Lusti hüppas uuteks rekordnumbriteks 5.86.

Eesti parimate noortega üritasid enda kalendriaasta viimasel võistlusel sammu pidada ka Lihulas treenivad Läänemaa kergejõustikuklubi noored. Kohati saadi sellega väga hästi hakkama.

Tütarlaste U14 vanuseklassi 60 meetri jooksus parandas oma isiklikku rekordit Maryan Mikiveer. Ta jooksis 0,23 sekundit kiiremini oma senisest parimast ajast ja sai kirja 9.17. See on 12 aastasele Virtsu kooli 6. klassi õpilasele juba teine rekordiparandus sellel sisehooajal. Kohaks talle protokollis 37 sprinteri hulgas küll 25, aga eespool enamus aasta vanemad sportlased.

Taas tegi kuulitõukes hea võistluse teine Virtsu neiu Trinity Õismets. Neidude u16 vanuseklassis tõukas ta viimases voorus 9.96 ja püstitas ühtlasi sellega oma siserekordi. Korralik tõuge andis võistlusel kõrge, neljanda koha! Õismetsal käis võistluse sees korralik võitlus endise Haapsalu KJK, nüüd Audentses SK värve kaitsva Keity-Liina Kallasega. Just viimase tõukega ta Kallasest ka möödus. Talle viies koht, tulemuseks 9.68.

Aasta alguses Kohilas oma kaugushüppemargi 4.99-ni viinud Kerli Ristikivi suutis sellel korral U18 klassis 4.22, mis andis seitsmenda koha.

Läänemaa KJK uus liige, U20 vanuseklassis võistlev Emma Treiberg jooksis väljaspool arvestust 60 meetrit 8,60 sekundiga. Nii Eesti noorte, kui ka täiskasvanute jalgpallikoondisse kuuluv sportlane avas selle võistlusega oma jooksud meie klubi eest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tubli!
5 aastat tagasi

Vatla tydrukud!