Haapsalu alustas toetuste taotluste vastuvõttu

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Toetust saavad küsida ka Haapsalu kultuuriürituste korraldajad. Foto Arvo Tarmula

Haapsalus algas kultuuri-, spordi-, noorsootöö- ja kogukonna elukeskkonna arendamise taotluste vastuvõtt.

„Sellest aastast on taotluse esitamine muutunud lihtsamaks. Haapsalu linna koduleheküljel ID kaardiga sisse logides on võimalik esitada oma taotlus elektrooniliselt,“ teatas Haapsalu linnavalitsuse pressiesindaja Tõnu Parbus.

Kultuuri-, spordi- ja noorsootöövaldkonna tegevustoetust saavad taotleda kollektiivid ja klubid, kes tegutsevad Haapsalu linna territooriumil ning osalevad kohalike ürituste läbiviimisel või esindavad Haapsalu linna mujal Eestis või välismaal. Taotlusi võetakse vastu kuni 15. jaanuarini 2019. aasta.

Samuti oodatakse taotlusi Haapsalu linnas 2019. aastal korraldatavate kultuuri-, spordi- ja noorsootööalaste ürituste ning projektide toetamiseks. Toetatakse neid asutusi, kollektiive, klubisid ja üksikisikuid, kes korraldavad Haapsalu linnas toimuvaid üritusi või osalevad olulistel kultuuri- ja noorsootööalastel sündmustel või spordivõistlustel väljaspool Haapsalut. Taotlus tuleb linnavalitsusele esitada vähemalt kaks kuud enne ürituse toimumist või projekti algust.

Tutvu taotlemistingimustega Haapsalu linna koduleheküljel http://www.haapsalu.ee/kultuuri-spordi-ja-noorsootoo-toetused.

Alustatakse ka taotluste vastuvõttu kogukonna ja elukeskkonna arendamiseks.

Toetust võivad taotleda linnas tegutsevad mittetulundusühingud, seltsingud ning küla- ja asumivanemad järgmistele tegevustele:

1)      linna arengukavaga ning küla- või asumivanema statuudiga kooskõlas oleva mittetulundusliku ühistegevuse toetamiseks;

2)      avalikkusele suunatud hoone, hooneosa või rajatise haldamiseks ja parendamiseks;

3)      kogukonnateenuste arendamiseks või korraldamiseks.

Toetuste andmise korraga saab tutvuda Haapsalu linna koduleheküljel http://www.haapsalu.ee/kultuuri-spordi-ja-noorsootoo-toetused
Taotlusi võetakse vastu kuni 15. jaanuarini 2019.

Lisainfot jagab Maire Vilbas telefonil 50 68 710 või e-post maire.vilbas@haapsalulv.ee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments