0

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 4. detsembril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tammejuure mahetalu tegi miljonieurose investeeringu

Sel aastal Eesti parimaks mahetootjaks valitud Tammejuure mahetalu soetab PRIA toel ja SEB laenuga uue kombaini ja laiendab teraviljaterminali. „Tehnoloogia on ajale jalgu jäänud. Me püüdleme ka selle poole, et saada orgaaniliselt kasvatades praegusest suuremat saaki, mis tuleb ju ka ümber töödelda,” selgitas investeerimisotsust Tammejuure mahetalu peretütar Karin Tiit.

Iloni Imedemaa jõulunäitusel näeb sajanditaguseid postkaarte

Inglinäoga lapsukesed, jõuluvanad ja kärbseseened vaatasid vastu 20. sajandi alguses postkasti potsatanud jõulukaartidelt. Nüüd võib kõiki neid ning palju teisigi jõulude ja aastavahetustega seostuvaid kujundeid näha pühapäeval Iloni Imedemaal avatud jõulupostkaartide näitusel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz