0

Kaitseliidu õppusel osalevad ka kohalikud politseinikud

Kaitseliidu õppus Orkaan

Lääne prefektuuri politseinikud ja abipolitseinikud on kaasatud nädalavahetusel toimuvale Kaitseliidu õppusele Orkaan XIII.

Õppusel osaleb üle 65 Lääne prefektuuri politseiniku ja abipolitseiniku. Lääne prefektuuri kriisimeeskonna juht Maksim Korzin ütles, et õppuse raames toimuvad politseilised tegevused viiakse läbi 1. detsembril prefektuuri kõigis kuues maakonnas. „Harjutame objekti kaitselisi tegevusi ja esmareageerimist kriitilistes olukordades,“ sõnas Korzin.

Korzini sõnul harjutavad politseinikud kinnisel territooriumil ja oma tegevustega me elanikke ei häiri, kuid sel päeval on Pärnu-, Järva-, Rapla-, Lääne-, Saare- ja Hiiumaal liikumas tavapärasest rohkem politseipatrulle.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz