0

Haapsalu võistkond alustas lauatennise Eesti meistrivõistluste esiliigat võitudega

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Toomas Vestli. Foto arhiiv

Eesti lauatennise võistkondlike meistrivõistluste esimesel mängupäeval Viljandis ja Suure-Jaanis olid Haapsalu võistkonnad edukad.

Kuna kaks meie mängumeest Aaro Õismets ja Toomas Vestli asusid õppima Tallinna tehnikaülikooli, oli mõistlik luua TTÜ-ga ühine võistkond (TalTech SK/Haapsalu LTK) tagamaks neile normaalsed treeningtingimused ja vajalikud taustajõud.

Esimesed kolm vastast (Pärnu-Jaagupi LTK I, Pärnu-Jaagupi II ja LTK Viru-Nigula) alistati kuivalt 4-0. Üks punkt kaotati Tartu LTK Pipo I/HEANURM (Vestli vs Raini Tsäko 1:3) ja seega võistkond võitis 4-1.

Haapsalu LTK II võistkond alustas mänge nullist ehk kõige madalamast 5. liigast. Mihkel Puhm, Jüri Muuli ja Markus Põru alistasid Võru LTS III 4-3, Pärnu-Jaagupi IV 4-2, Rakvere LTK Pinx II 4-0. Napp kaotus 3-4 tuli vastu võtta LTK Kalev III.

5. liigas on 15 meeskonda, mis on jagatud kahte alagruppi (8 ja 7), kust edasi pääsevad finaalringi alagruppide neli esimest. Selleks, et pääseda 4. liigasse otse, tuleb finaalring võita või läbi üleminekumängude (finaalringi teine ja kolmas).

 

Heikki Sool

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz